مواد لازم :

60 گرم کره 
60 گرم آرد الک شده 

تخم مرغ زرد سفیده جدا شده

 

0.5 لیتر شیر

 200 گرم 

پنیر سوراخ سوراخ شده سویسی 

 

 فلفل سیاه و جوز هندی کمی و  اندکی نمک

 


طرز تهیه :
 فر را تا دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید . کره را در ته یک ماهیتابه زیر اجاق با دمای کم باز می کنیم . 

و در ادامه آرد را اضافه می کنیم و مخلوط را با یک قاشق چوبی هم بزنید تا پف کند . و نمک و ادویه ها را مانند فلفل جوز ساییده شده را همراه با همزدن به آن اضافه می کنیم تا طعم بگیرد .
ماهیتابه را از روی اجاق بردارید و در با زرد 
تخم مرغ هم بزنید . 
در یک کاسه شیشه ای سفیه 

تخم مرغ و اندکی نمک را خوب به هم میزنیم تا سفت شود ولی خشک نشود . مقداری از سفیده زده شده را به ظرف حاوی مخلوط قبلی اضافه می کنیم و هم می زنیم . حال کاسه حاوی مخلوط را بر روی باقی سفیده می ریزیم و به آرامی مخلوط می کنیم . یک ظرف سوفله را که چرب کرده ایم با این مخلوط پر می کنیم و سر مخلوط را با ته قاشق صاف می کنیم و آن را در قسمت وسطی فر به مدت 20 دقیقه با دمای 200 درجه می پزیم . بعد از آن دمای فر را به 180 کم می کنیم و تا 25 الی 30 دقیق دیگر می پزیم تا بالا امده و برشته شود . 
داغ داغ بخوریید .

 



موضوعات مرتبط: طرز تهیه سوفله فرانسوی

تاريخ : دو شنبه 9 / 3 / 1394 | 11:20 | نویسنده : yas_i_n_m |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.